Minilening online afsluiten (Financiële lening)

500 euro lening
Minilening online afsluiten

Online een minilening afsluiten is gewoon mogelijk. Ook in deze moeilijke tijden waarin op het nieuws wordt verteld dat banken steeds moeilijker doen over een lening. Via een krediet verstrekker als cashbob is het mogelijk om tegen zeer lagen kosten een minilening van enkele honderden euro’s af te sluiten. Zo’n aanvraag kan u doen zodra u bent ingeschreven bij cashbob. Wanneer u account is goedgekeurd kan u online een lening aanvragen welke via de sms bevestigd dient te worden. Het geld staat na de bevestiging gegarandeerd binnen enkele minuten op jouw rekening.

Cashbob, de online minilening verstrekker

Cashbob verstrekt minilening van 100 tot 750 euro. Deze minileningen kunnen afgesloten worden voor een of enkele weken. De kosten bedragen enkele euro’s. Via deze krediet verstrekker wordt ook geen BKR check uitgevoerd. Er zijn namelijk enkele andere eisen waaraan een aanvraag moet voldoen. Daarom kunnen ook mensen met een negatieve BKR notering lenen bij Cashbob. De voorwaarden waaraan je moet voldoen om een lening te verkrijgen bij cashbob: Minimun inkomen van € 1100,- per maand. Je bent ouder dan 18 jaar. Je kan een loonstrook/ id overleggen.


Minilening tot 750 euro. Zo geregeld. Soepele acceptatie klik hier

Betaaldag

Betaaldag is een andere manier om aan geld te komen. Hier sluit je geen lening af zoals bij cashbob, maar verkoop je een gedeelte van jouw inkomen. Wij schrijven inkomen omdat het echt om inkomen gaat en niet om loon. Je kan namelijk een gedeelte van jouw loon, AOW of ander vast inkomen alvast verkopen. Je ontvang dan van betaaldag direct het bedrag wat je nodig hebt. Zodra je jouw vaste inkomen ontvangt kan je het gekochte bedrag terug betalen met jouw inkomen. Ook bij Betaaldag is een BKR check nodig dus iedereen kan lenen. Wel is het verplicht een bewijs van jouw inkomen op te sturen zodat betaaldag dit kan controleren.

 

minilening

Minilening

De minilening is veel in het nieuws geweest dankzij de nieuwe wetgeving. Deze nieuwe wetgever wil zeggen dat er geen ontzettend hoge kosten gevraagd mogen worden voor het verstrekken van een minilening. Daarom zijn de kosten van cashbob zeer leeg. Je wordt “beschermd” door de overheid. Hierdoor sluiten ook steeds meer mensen een minilening af. Het is een eenvoudige en makkelijke manier om aan geld te komen wanneer dit hard nodig is.