Cashbob.nl

Cashbob.nl 100 euroCashbob

Cashbob is De Specialist in kortlopende leningen met een geheel vernieuwd systeem om zo’n minilening af te sluiten. Bij cashbob kan iedereen een minilening van 300, 500 of 750 euro lenen voor een looptijd van 7 dagen. De kosten bij deze lening varieren van 0,16 tot 0,40 euro. Bij een lening van 750 euro betaal je na 7 dagen 750,40 terug.

Cashbob.nl
Goedkope minilening

Omgerekend is de rent voor een lening van 300 of 500 euro bijna niets. 40 cent kan iedereen wel terug betalen na 7 dagen. Deze zeer lage rente op een eenmalige lening maakt cashbob tot de goedkoopste minilening verstrekker op de markt. De goedkope minilening van cashbob is ook nog eens zeer snel aan te vragen. De eerste keer moeten er een aantal documenten gecontroleerd worden zoals een bankafschrift, loonstrook en een legitimatiebewijs. Maar wanneer deze goed zijn gekeurd kan een lening binnen enkele minuten op jouw rekening staan.

Voor wie is een minilening van cashbob?

Voor wie is de minilening van cashbob bedoeld? Cashbob stelt een criteria aan de leeftijd en inkomen van een persoon die wilt lenen. Hij of zij dient minimaal 21 tot 65 jaar te zijn, voldoende inkomen (lees 1100,- euro) en een Nederlandse nationaliteit te hebben.
Er zijn geen mogelijkheden voor studenten, uitzendkrachten, zelfstandigen en inkomens beneden de 1100,- euro. Elke leningen welke wordt aangevraagd door een student of uitzendkracht wordt direct afgewezen.

Minilening afsluiten

Wil jij een minilening aanvragen bij cashbob? Ga dan naar de website van cashbob, www.cashbob.nl. Klik op de knop “Direct aanvragen” en vul het formulier in. Alles dient naar waarheid te worden ingevuld. Het gaat tenslotte om een geld lening. Volg daarna de stappen en je kan direct beginnen met het lenen van een minilening van 300, 500 of 750 euro.

cashbob