Elke dag is betaaldag

loon verkopen betaaldagElke dag is betaaldag

Deze slogan wordt gebruikt door betaaldag. Op betaaldag.nl kan je jouw loon verkopen en bepaal je helemaal zelf voor hoeveel dagen en welk bedrag. Het is een andere manier om aan geld te komen dan een minilening af te sluiten. Bij betaaldag sluit je geen minilening af maar ontvang je direct geld (na goedkeuring van betaaldag) en betaal je dit terug met het gedeelte van jouw loon wat je daarvoor aan de kant houdt. Deze manier om aan geld te komen heeft enkele voordelen. Het is geen minilening, bij minilening verstrekkers kan je enkel kiezen tussen 2 of 4 weken. Wanneer je 3 weken geld nodig hebt betaal je altijd 1 week te veel rente. Bij betaaldag is dit niet meer het geval. De eerste stappen welke je doorloopt op de website voor de aanvraag tot verkoop van inkomsten zijn het bepalen van het bedrag en de duur. Er kan maximaal een periode van 1 maand en een bedrag van 300 tot 750 euro worden gekozen. De eerste keer kan je maximaal 300 euro ontvangen.

Bepaal zelf hoeveel geld je wilt lenen en het aantal dagen dat je het geld nodig hebt.

Betaaldag werkt 24 uur per dag

Het komt natuurlijk nooit voor dat het geld altijd tussen 9 en 17 uur geleend moet worden. Wanneer je uit eten of op stap gaat, is het al snel na vijf uur. De mensen op kantoor zijn naar huis en een minilening wordt dan niet meer binnen 10 minuten uit betaald. Bij betaaldag worden alle aanvragen na goedkeuring binnen uiterlijk 20 minuten op jouw rekening gestort. Het systeem van betaaldag kan 24 uur per dag bepalen of de lening welke jij aanvraagt volgens betaaldag verantwoord is. Deze keuring is binnen een aantal minuten afgerond. Daarna kan bij goedkeuring het geld gelijk worden overgemaakt. Ook bij een aanvragen buiten kantoor uren.

Bij betaaldag verkoop je een gedeelte van je inkomen

Het klinkt heel raar maar het komt eigenlijk er gewoon op neer dan je geld koopt en daarna dit bedrag met rente terug betaald. Betaaldag noemt dit gewoon het verkopen van jouw loon. Normaal zou het zo zijn dat je 100 euro leent en 105 euro moet terug betalen na 14 dagen. Bij betaaldag wordt dit omschrijven als: “Betaaldag stort jou direct 100 euro. Om dit af te betalen verkoop jij 105 euro van jouw loon welke je over 14 dagen terug aan betaaldag betaald.”

loon verkopen betaaldag 100 euroJe hoeft geen baan te hebben om te kunnen lenen

Je hoeft geen baan te hebben om geld te kunnen ontvangen van betaaldag. Je moet een inkomen hebben welke je kan verkopen. Dit wil zeggen dat een aantoonbare inkomsten voldoende is. Dit inkomen kan van alles zijn. Denk aan een erfenis wat je komende maand krijgt, loon, huurinkomen, pensioen, een meevaller welke later komt dan gepland etc.. Weet je niet zeker of je aan deze eisen voldoet? Je kan altijd een aanvraag doen bij betaaldag. Je krijgt dan zelf te horen of je voldoet aan de eisen om geld te mogen ontvangen.