Geld lenen, sparen of minilening?

Geld lenen, sparen of minilening?

Het zijn moeilijke tijden. Op tv, radio en krant is het overal te lezen. We zitten in een kredietcrisis, mensen hebben minder te besteden, de rentes op leningen gaan omhoog, de spaarrentes zijn bij veel banken gedaald en mensen komen in geld nood. Wat kan u hier nu tegen doen? Leent u een minilening bij geldproblemen? Heeft u een creditcard? Of gaat u sparen voor een moeilijke periode?

Betaaldag, elke dag is betaaldag

Net zoals bij minilening verstrekkers biedt Betaaldag ook de mogelijkheid om snel over het geld te beschikken. Dankzij internet bankieren is het niet meer nodig om lang op je geld te wachten. Betaaldag maakt het zeer snel over en het staat dan ook direct op jouw rekening. Het voordeel van betaaldag is dat je niet leent, maar een stuk loon inruilt. Hierdoor kan je ook zonder vast inkomen lenen. Je ruilt dan een stuk inkomen van je pensioen, uitkering of inkomsten van een zelfstandige in voor een minilening. Op deze manier kan iedereen lenen bij betaaldag.

Cashbob, specialist in minileningen

Cashbob is de specialist in de minileningen branche. Voor een goedkope, duidelijke en professioneel verstrekte minilening kan je terecht bij Cashbob.nl. Cashbob verstrekt minileningen van 300, 500 en 750 euro voor een periode van 7 dagen. In het duurste geval moet je 40 cent betalen voor de lening. Omgerekend is dit bijna niets aan rente. Het is wel belangrijk dat je op tijd terug betaald. Om een lening aan te vragen bij cashbob moet je wel een aantal documenten opsturen: Loonstrook, identiteitsbewijs en bankafschrift. Voldoe je hiermee aan de eisen dan weet je zeker dat je een minilening krijgt.

Lenen via Cashbob

Bespaar met een Prepaid Creditcard

Veel geld tekorten komen doordat iemand te veel geld uitgeeft. Met het pinnen en de creditcard is het soms ook moeilijk het uitgave patroon bij te houden. De Skrill prepaid creditcard heeft daar iets op gevonden. Zij verstrekken prepaid creditcards. Dit wil zeggen dat jij een creditcard krijgt met het betaalgemak van een echte mastercard maar dat je nooit rood kan staan. Je moet bij een prepaid creditcard zelf geld op de creditcard zetten. Hierdoor heb je jouw uitgave patroon in de hand en maak je geen extra onkosten en uitgaven.

Sparen

Wanneer u een maand iets van geld overheeft is het misschien een goed idee om te sparen. Veel mensen kopen van de laatste paar centen producten welke zij eigenlijk niet nodig hebben. Spaar je dit geld bij bijvoorbeeld Bigbank dan krijg je tot 3,7% rente. Op het moment is dit een van de hoogste rentes. Het geld wat je verdiend met het sparen kan je daarna gebruiken als je een maand iets minder hebt.