Geld probleem Gratis oplossen met Saldodipje en Cashbob

kleine leningGeld probleem gratis oplossen

Los jouw geld probleem gratis op met saldodipje. Saldodipje is sinds een aantal maanden overgestapt op het verstrekken van gratis leningen. Je kan beginnen met een lening van 100 of 200 euro. Wanneer je deze na 14 dagen zonder problemen en op tijd hebt terug betaald kan je een hoger bedrag lenen. Op deze manier moet je een aantal stappen doorwerken voordat je het volledige bedrag van 500 of 600 euro kan lenen. Door de mogelijkheid van gratis lenen kost het lenen in stappen om bij de lening van 500 euro te komen jou helemaal niets. Heb je de ervaring dat je op het einde van de maand wat geld kan gebruiken? Of ben je bang dat je in de dure december maand niet goed uitkomt met jouw loon? Leen dan nu alvast een gratis lening van 100 euro, ook al heb je het niet nodig. Wanneer je deze netjes terug betaald kan je volgende keer 300 euro lenen. Neem je die lening ook alvast dan kan je de keer erop 400 euro lenen. Op deze manier weet je zeker dat je in december of op het einde van de maand een hoger bedrag kan lenen, gratis natuurlijk.

100 euro lenenGoedkoop lenen bij cashbob

Cashbob verstrekt geen gratis leningen zoals saldodipje. Bij cashbob zit er een eenmalige vergoeding aan vast van maximaal 3,50 euro. Omgerekend in procenten is dit een zeer lage rente voor een lening van 450 euro. Cashbob werkt niet met hetzelfde systeem als saldodipje. Bij cashbob kan je gelijk kiezen welk bedrag je wilt lenen. 300, 500 of 750 euro. Elk bedrag kan voor 7 dagen geleend worden bij Cashbob.

Heb je nu toch gelijk veel geld nodig, zeg 1000 euro, maar heb je geen andere leningen bij cashbob en saldodipje gehad? Dan is het een tip om bij beide kredietverstrekkers een lening af te sluiten. Het afsluiten van 2 leningen bij 1 krediet verstrekker gaat namelijk niet. Daarom leen je 250 euro bij saldodipje en 750 euro bij cashbob. Op die manier kom je toch aan de 1000 euro welke jij nodig hebt. Let er wel op dat het terugbetaal termijn kan verschillen tussen saldodipje en cashbob. Het is belangrijk om er voor te zorgen dat de leningen terug zijn betaald. Indien dit niet het geval is kunnen er wel kosten in rekening gebracht worden.

Een gedeelte van jouw inkomsten verkopen

Het is niet nodig om een minilening af te sluiten om aan geld te komen. Bij betaaldag.nl kan je een gedeelte van jouw inkomen verkopen. Heb je direct 100 euro nodig? Dan kan betaaldag dit binnen 20 minuten op jouw rekening storten. Als tegenprestatie verkoop jij 110 euro van jouw inkomen aan betaaldag. Wanneer jij dit ontvangt kan je het direct betalen. Een inkomen kan loon, salaris, huurtoeslag, erfenis of iets anders zijn. Zo kan iedereen aan geld komen wanneer zij het nodig hebben.

Let goed op waar je leent

Let goed op waar je leent. Cashbob en Saldodipje zijn voorbeelden van specialisten op het gebied van minileningen welke geen hoge kosten in rekening brengen. Er zijn nog een paar bedrijven zoals voorschotje en ferratum welke zeer goedkoop leningen verstrekken. Maar er zijn ook bedrijven welke zeer duur zijn. Zoals minilening.nl.
Voorschotje.nl biedt de minileningen net zoals Saldodipje gratis aan. Echter is een minilening dan niet gelijk een spoedlening. Hiervoor dient 25 euro extra betaald te worden. Wanneer je bij minilening.nl leent kunnen de kosten oplopen tot 25% van het bedrag wat je leent. Bij een lening van 500 euro is dit al snel 125 euro. Dit is niet nodig wanneer er goedkopere krediet verstrekkers zijn. Ook hebben deze 2 bedrijven geen enkele voordelen ten opzichte van Cashbob of Saldodipje.

Lenen via Cashbob

Heb jij snel geld nodig?

Heb je snel geld nodig en kan je dus eigenlijk een spoedlening gebruiken? Ga dan direct naar Saldodipje en meld je vandaag nog aan. Het geld kan al over enkele minuten op jouw rekening staan!