Gratis Lenen

Gratis Lenen

Wij zijn er eerst even voorzichtig mee geweest en hebben het niet gelijk groot op voorschotje-lenen.nl vermeld. Maar na het zelf uit te proberen is toch gebleken dat het mogelijk is om gratis te lenen. Voorschotje.nl maakt dit mogelijk. Het enige alternatief is een goedkope lening bij Minilening.nl.  Hier kan een lening van 150, 300, 450 of 600 euro gratis worden geleend. Het moet dan gewoon binnen de periode zonder rente worden terug betaald. En ook BKR is geen probleem bij voorschotje.nl.

gratis lenen voorschotje

Hoe werkt gratis lenen

Iedereen snapt dat er lening verstrekkers zijn om geld te verdienen. Mensen geven een lening uit en willen de lening terug met rente. Dit zijn dan de verdiensten van de krediet verstrekker. Bij een gratis lening wilt voorschotje.nl natuurlijk ook nog steeds geld verdienen. Dit doen zij nu door extra diensten aan te bieden. Een normale gratis lening wordt binnen 3 a 4 werkdagen op jouw rekening gestort. De factuur krijg je digitaal en niet via de post. Wens je hier een lening van te maken welke met spoed wordt overgemaakt? En wil je ook nog eens een factuur ontvangen? Dan kost dit wel geld. 25 euro voor het overzetten naar een spoedlening en 3 euro voor het ontvangen van een factuur.

Werkt het echt zo?

Ja! Gratis lenen werkt echt. Wij hebben zelf een gratis lening afgenomen bij voorschotje om te kijken hoe het werkt. Ook hebben wij contact gezocht met voorschotje.nl om te vragen hoe zij een gratis lening kunnen aanbieden. Andere minilening verstrekkers zoals minilening.nl hebben namelijk felle kritiek op voorschotje.nl. Maar voorschotje.nl doet alles netjes binnen de wet en op een open en eerlijke manier. Iedereen weet waar hij aan toe is en op de website kan je alles na lezen. Je komt niet voor onverwachte onkosten te staan.

Lenen
Vertrouwen is belangrijk

Voorschotje.nl vindt het heel belangrijk om klanten te kunnen vertrouwen. De eerste keer dat je hier leent kan je maar maximaal 150 euro lenen. De tweede keer wordt dit 300 euro. Dit gaat door tot 600 euro. Voorschotje kan zo zien welke klanten op tijd terug betalen en het netjes afhandelen, deze klanten mogen ook meer lenen. Ben je een keer te laat met betalen? Dan komen er wel extra kosten bij. Dit is 17,50 euro voor de eerste keer dat je te laat bent. Ben je daarna weer over het betalings termijn heen? Dan komt er nog eenmaal, en gelijk de laatste keer, 17,50 administratie kosten bij.

Ik wil een gratis lening proberen

Het is gratis, dus wil je weten hoe het werkt? Test het gewoon zelf. Het kost niets, is zeer snel aangevraagd en je kan gelijk beginnen op de website van voorschotje.nl