Lenen met BKR

lenen

Lenen met BKR hoeft een geen probleem te zijn. Ook al heb je een negatieve BKR registratie. Het is wel zo dat je dan geen duizenden euro’s kan lenen. Maar een minilening voor kleine geld problemen is niet meer onmogelijk.

Een minilening is een kleine lening die zonder BKR controle afgesloten kan worden. Mensen met een negatieve BKR registratie ondervinden hier veel hinder van bij het lenen van een klein krediet. Met de minilening is dat niet zo. De minilening kijkt naar de leeftijd en het loon van de aanvragen. Wanneer de aanvragen van de lening minimaal 21 jaar is, en een loon heeft van 1200 euro netto of meer dan kan de minilening zonder problemen verstrekt worden. De BKR registratie wordt in dit geval geheel buiten de beoordeling gelaten.

Lenen via Cashper

Cashper, SaldoDipje, Ferratum, Minilening, dit zijn allemaal krediet verstrekkers op het gebied van minileningen. Zij werken allemaal op dezelfde manier. Het aangevraagde krediet wordt binnen enkele uren verwerkt en dient binnen 2 of 4 weken terug betaald te worden. Bij Cashbob.nl kan je zo al tot 750 euro per keer lenen zonder BKR registratie.

Het lenen van kleine bedragen wordt op deze manier makkelijker gemaakt. Het lenen van grote bedragen zoals 1000, 10.000, 25.000 of zelfs 50.000 euro voor een nieuwe auto, keuken, camper, verbouwing etc. is helaas nog niet mogelijk. Bij deze grote bedragen zal er altijd gecontroleerd op een negatieve BKR registratie. Dit is namelijk bij de hogere bedragen verplicht volgens de wet. Voor een grotere lening af te sluiten dient echt gewacht te worden tot de negatieve BKR registratie verlopen is. De registratie staat vast voor 5 jaar. Dus vanaf de negatieve vermelding bij het BKR moet men 5 jaar wachten op de verwijdering hier van.