Minilening.nl

Minilening.nl

Heeft u op het moment geld nodig? Zijn er niet verwachte onkosten en komt u deze maand niet uit? Staat u rood en is er nog 1 week te gaan voordat het loon komt? Leen dan een minilening bij minilening.nl. Minilening.nl is een krediet verstrekker van kleine leningen onder de 1000 euro. U kan hier terecht voor bedragen van 100, 200, 300 , 400 , 500, 600 of 750 euro. Er zijn al meer als 150.000 tevreden klant u voor gegaan. Zij hebben allemaal een aanvraag via internet gedaan. Minilening.nl werkt net zoals Cashbob namelijk alleen maar via internet een heeft geen vestigingen waar je heen kan voor een lening.

Geen BKR Toetsing

Een minilening kan al zeer snel worden afgesloten zonder BKR toetsing. Minilening toetst nameljk geen BKR maar heeft een eigen toetsing op leeftijd en inkomen. Er wordt gekeken of de persoon in kwestie de minimale leeftijd van 21 jaar heeft en een vast inkomen van minimaal 1200 euro heeft. Om dit te kunnen controleren is het wel verplicht bij een aanvraag van een minilening om een kopie van jouw identiteitsbewijs en een kopie van jouw loonstrook op te sturen. Dit kan via de e-mail, fax of post.

Lenen via Minilening

Wanneer ontvang ik het geld?

Een aanvraag wordt direct in behandeling genomen. Wanneer je voor de eerste keer een aanvraag doet zullen eerst jouw documenten gekeurd worden. Dit kan 1 of enkele dagen in beslag nemen, afhankelijk van de snelheid waarmee jij ze opstuurt. Na de keuring kan de minilening bevestigd worden en zal het geld daarna binnen enkele minuten op jouw rekening worden gestort. Ben jij al ingeschreven bij minilening met een gekeurde account? Dan sla jij de eerste stappen natuurlijk over. Er hoeft dan enkel nog de minilening bevestigd te worden en het geld kan gelijk gestort worden op jouw rekening.
Ben je van plan in de toekomst te lenen? Schrijf je dan alvast in bij minilening.nl. Wanneer je hard geld nodig hebt zal het afsluiten van de minilening veel sneller gaan.

Minilening afsluiten?

Klik hier om een minilening af te sluiten. Via deze link komt u op de pagina van minilening.nl terecht. Het contact formulier voor de aanvraag vind u ook op de site. U kan gelijk aan de slag!