Minilening zonder loonstrook

Minilening zonder loonstrook

Veel mensen hebben een mini lening nodig maar weten niet zeker of zij deze wel krijgen. Daarom schrijven wij hier een korte uitleg van de eisen voor het afsluiten van een mini lening.

 

  • U dient 21 jaar te zijn
  • U dient kredietwaardig te zijn
  • BKR registratie is geen probleem

De krediet verstrekker zoals cashper controleert niet op een registratie. Enkel de eerste 2 punten zijn van belang. Om deze punten te controleren dient u de eerste keer een aantal documenten op te sturen. Deze documenten zijn onder andere een kopie van uw paspoort of id en een kopie van uw loonstrook. Deze zijn altijd nodig ter bevestiging bij alle minilening verstrekkers en zullen dus door alle bedrijven ook gevraagd worden.

Lenen via Cashper
Belangrijk om te weten is dat Cashper niet gezien moet worden als een traditionele kredietverstrekker. Bij een traditionele kredietverstrekker sluit u een lening af voor een langere periode tegen een vastgestelde rente. De periode varieert hierbij meestal van 5 tot 10 jaar.  De dienst van Cashper is bedoeld om de consument een voorschot te geven op hun maandelijkse inkomen. Als u uw inkomen ontvangt, is het de bedoeling dat u er rekening mee houdt dat u de minilening daarmee terug kan betalen.

Voor meer informatie over de minilening en voor het aanvragen van een lening kunt u terecht op de website van Cashper