Minileningen worden steeds bekender

minilening

Weet jij wat een minilening is?

Minileningen worden steeds bekender. Niet alleen onder de mensen maar ook bij de bedrijven. Er worden steeds meer minileningen afgesloten en ook komen er steeds meer kredietverstrekkers die minileningen aanbieden. Wanneer jij een beetje bekend bent in de wereld van de kleine leningen zal cashbob, voorschotje of minileningen jou wel bekend zijn. Maar er zijn veel meer krediet verstrekkers van minileningen. Saldodipje, ferratum, spoedgeld, easycredit reddingsgeld en nog een aantal. Natuurlijk is dit voor de consument goed nieuws. Je hebt de kans om te kiezen, dat wil zeggen dat je de goedkoopste en meest betrouwbare minilening verstrekker uit kan kiezen. Vergelijk de kosten, het betaaltermijn, het te lenen bedrag, voorwaarden en zoek ook eens beoordelingen van andere mensen op. Online is zeer veel te vinden.

Lenen via Minilening

Waar kan ik het beste lenen?

Natuurlijk willen wij jou ook graag helpen. Zelf hebben wij ook ervaringen met minileningen van 100 tot 750 euro. Punten welke wij belangrijk vinden zijn: De kosten (Deze varieren van 19% tot 25% van het geleende bedrag), het bedrag dat te lenen is en beoordelingen van andere mensen. Hierbij komt saldodipje en cashbob het beste naar voren. Saldodipje maak het mogelijk om gelijk tot 500 euro te lenen. De kosten zijn relatief laag ten opzichte van de andere krediet verstrekkers en het is zelfs mogelijk om 50 euro gratis te lenen. Cashbob is ook aan te raden. Cashbob heeft een duidelijke en goede werkwijze met niet al te hoge kosten. Bij cashbob kan zelfs tot 750 euro geleend worden voor 2 of 4 weken.
Voorschotje heeft als nadeel dat je niet gelijk een hoger bedrag kan lenen. En bij spoedgeld en reddings geld zijn de kosten dubbel zo hoog als bij de andere aanbieders.

Saldodipje

Misschien is het goed om te weten dat Saldodipje.nl een eigen blog heeft, een klantenservice die goed is te bereiken en is er de mogelijkheid om eenmalig gratis te lenen. Uit een recent onderzoek onder vaste klanten van saldodipje heeft saldodipje een 8,2 gekregen. Dit is een zeer hoog cijfer waar aan te zien is dat je bij saldodipje goed zit voor een minilening. Het is wel verplicht om een kopie van jouw id en loonstrook op te sturen. Echter is dit bij alle lening verstrekkers zo. Lenen zonder loonstrook is niet mogelijk.