Saldodipje! 50 euro gratis lenen

Heb jij een saldo dip? Je wilt pinnen maar er staat niets op jouw rekening? Betaaldag en Saldodipje verlenen de eerste hulp bij pin problemen!

Bijna iedereen heeft het wel eens meegemaakt, dat moment dat er bij het pinnen blijkt dat er geen geld meer op de rekening staat. De saldodip. Juist dan is het fijn dat je gebruik kunt maken van een minilening, een kort lopende lening van een klein bedrag. Een voorschotje dat bij het eerstvolgende salaris snel is af te lossen. De  minileningen, ook wel flitskredieten genoemd, is eenvoudig aan te vragen. Nadat je het online registratieformulier hebt ingevuld ontvang je na goedkeuring binnen een enkele dag bericht. Vanaf dat moment kun je door het sturen van een email of online krediet aanvragen. In een flits staat vervolgens het minikrediet op je bankrekening.

Wat kost Saldodipje?

De service is gratis, tot het moment dat je besluit gebruik te maken van de sms of online lening. Tot dat moment kost het je niks: geen inschrijfkosten, geen administratiekosten, geen abonnementskosten. Pas wanneer de saldo dip zich aandient en je het microkrediet aanvraagt, zijn er kosten aan verbonden. De eerste keer is zelfs gratis lenen mogelijk.

Saldodipje - Binnen 24 uur een minilening

€ 50 Gratis Lenen!

Maak nu ook gelijk gebruik van de actie van saldodipje en leen 50 euro gratis