Saldodipje pluslening tot 2500 euro

Spoedlening

Een spoedlening tot 2500 euro afsluiten ligt nu bij Saldodipje binnen handbereik. Aanvragen gebeurt online en is binnen enkele minuten gedaan.
Het totale geldbedrag wordt binnen 24 uur op je bankrekening gestort en de aflossing gebeurt in een periode van 4 maanden. De pluslening verstrekker hanteert een eigen beoordelingssysteem om jou als klant op kredietwaardigheid te controleren.

Leningverstrekker Saldodipje

Saldodipje is nog de enige verstrekker van Minileningen in Nederland. Saldodipje is onderdeel van de Multitude groep, dé marktleider op het gebied van Minileningen in Europa. Sinds 2005 hebben zij al meer dan 2 miljoen tevreden klanten wereldwijd mogen helpen.
Saldodipje heeft ook alle werkzaamheden van Ferratum overgenomen. Heb je dus nog een account of lening lopen bij Ferratum, wordt dit overgenomen door Saldodipje.
Ben ja al bekend met Saldodipje? Dan gaat het afsluiten van de spoed pluslening of minilening nog sneller als je de rode “direct aanvragen” knopt aanklikt.

Wat is nodig voor een aanvraag?

Om in aanmerking te komen voor een Pluslening of Minilening van Saldodipje moeten er natuurlijk nog enkele zaken worden doorgegeven.
Wil je alles weten over de aan te vragen lening kun je HIER direct terecht. Maar het belangrijkste voor je aanvraag zijn de volgende zaken;

  • Je bent tussen de 18 en 75 jaar;
  • Woonachtig in Nederland;
  • Bankrekening nummer uit Nederland op jouw eigen naam;
  • In het bezit van een geldig ID document;
  • Een Nederlands telefoon nummer;
  • Er moet iemand garant voor je staan.

Wat kun je lenen en wanneer betaal je terug?

Er zijn twee soorten leningen bij Saldodipje. Zo is er de standaard Minilening en de Pluslening.
Een Minilening is af te sluiten tot een maximum geldbedrag van €1000 euro. Een Pluslening geeft een leningbedrag aan van €1000 tot €2500 euro.
Er zijn natuurlijk verschillende bedragen te lenen en daar door ook verschillende aflos termijnen. Zo betaal je een Minilening in een keer terug na 30 of 45 dagen. De echte spoedlening tot €2500 euro wordt afgelost in verschillende termijnen van 31 dagen.

Minilening

€100 tot en met €500 euro – looptijd 30 dagen
€600 tot en met €1000 euro – looptijd 45 dagen

Pluslening

€1100 tot en met €1500 euro – looptijd 62 dagen
€1100 tot en met €2000 euro – looptijd 93 dagen
€1100 tot en met €2500 euro – looptijd 124 dagen

Het werkt een spoedlening aanvragen?

Het aanvragen van de gewenste minilening of pluslening bij het met spoed geld nodig hebben is gemakkelijker dan een kan koffie zetten.
Heb je de voorgaande gegevens compleet bij elkaar en ook al ingevuld? Dan hoef je in het online aanvraag formulier nog maar 4 dingen te doen.
Wordt je aanvraag goedgekeurd staat het geld binnen 24 uur op je rekening.

  • Selecteer het gewenste leenbedrag en de bijbehorende looptijd;
  • Scan je ID document en upload dit;
  • Vul alle gevraagde gegevens in op het formulier;
  • Verifieer je bankrekening.

Garantstelling

spoedlening garantstellingOm zeker te weten dat Saldodipje hun lening inclusief rente terug betaald krijgt wordt er om een garantsteller gevraagd. De garantsteller dient dan ook een persoon te zijn, en niet jij zelf. Indien jij de afgesloten spoedlening niet terug kan betalen dient dit door de garantsteller te gebeuren.
Ook voor de garantsteller dienen gegevens opgegeven te worden. vergeet niet om binnen de gestelde tijdsduur deze papieren in te vullen en op te sturen!

Kan het ook anders?

Natuurlijk kan het ook anders. Maar dan moet je wel de mogelijkheid hebben om iedere maand iets aan de kant te kunnen leggen, sparen dus.
Het wil niet zeggen dat je iedere maand €100 euro moet sparen, maar alle kleine beetjes helpen. Probeer gewoon een begin te maken met sparen en het langzaam uit te breiden, het is niet nodig om elke maand al je geld op te maken. Er is altijd wel iets in je uitgaven dat bespaart kan worden.

Een andere manier om geen spoedlening te hoeven af te sluiten is om te lenen bij familie om hele goede vrienden. Als dit mogelijk is bespaar je vaak in ieder geval de extra rente die je bij je minilening moet aflossen. Het geldbedrag aan je familielid of vriend op tijd terug betalen met een leuke bos bloemen als bedankje erbij kan vaak wonderen doen.