Skrill Prepaid Creditcard

Skrill Prepaid CreditcardPrepaid Creditcard

Een prepaid creditcard is een creditcard met alle gemakken en voordelen van reguliere creditcard. De prepaid creditcard heeft zelfs nog een extra voordeel, er is geen BKR controle bij de aanvraag. De prepaid creditcard kan een VISA of Mastercard zijn.

Voordat ermee betaald kan worden dien je er eerst een aantal euro’s op te zetten, bijvoorbeeld 100 euro. Vanaf het moment dat de prepaid creditcard is opgeladen kan de 100 euro worden uitgeven door de creditcard te gebruiken als elk ander.

Geen BKR check

Bij de Skrill prepaid creditcard is het niet mogelijk om meer geld uit te geven dan dat er op de creditcard staat. Dit wil zeggen dat je niet rood kan staan of meer geld uitgeven dan je hebt. Dit heeft tot gevolg dat er geen schulden kunnen ontstaan en er dus geen BKR check nodig is.

Vraagt een hotel, webwinkel of verhuurbedrijf een creditcard transactie dan is het verschil tussen de prepaid creditcard en de gewone creditcard niet zichtbaar voor dit bedrijf, en biedt het u alle mogelijkheden van een Creditcard inclusief voordelen zoals verzekering van de door u aangekochte goederen.

Prepaid Creditcard van Skrill

Er zijn vele prepaid creditcard verstrekkers. Denk hierbij aan Skrill, medius, dbcard, visa, payoneer enz. Elke creditcard heeft een ander tarief. En dat terwijl aan de functie niets verschilt. De goedkoopste prepaid creditcard is die van Skrill. De kosten voor deze prepaid creditcard zijn € 10,- per jaar.

Naast de prepaid creditcard krijg je ook nog een online account bij Skrill welke te vergelijken is met paypal.
Hiermee kan net zoals met de prepaid creditcard betalingen worden verricht maar ook geld worden ontvangen.