Voorschotje.nl

Een voorschotje via voorschotje.nl

Voorschotje.nl is overgestapt op de nieuwe manier van lenen, het gratis lenen. Gratis lenen wilt zeggen dat jij de kosten van jouw lening volledig in de hand hebt. Voorheen leende je een bedrag van 500 euro met een eenmalige vaste rente van 10%. Na 21 dagen moest er 550,- euro terug betaald worden.  Dat is nu veranderd!

Nadeel van het gratis lenen bij voorschotje

Het Gratis lenen bij voorschotje.nl heeft ook een nadeel. Om een gratis lenen te verkrijgen is het namelijk nodig om iemand anders voor jouw minilening garant te laten staan. Dit wil zeggen dat wanneer jij jouw ouders garant laat staan, zij de kosten moeten betalen wanneer jij te laat bent. Heb jij niemand die voor jou garant wil staan? Dan krijg jij ook geen gratis lening.

Geld nodig? Probeer betaaldag

Wil je vanwege de garantie stelling geen gebruik maken van voorschotje? Bekijk dan eens minilening.nl. Bij betaaldag sluit je geen minilening af maar verkoop je een gedeelte van jouw toekomstige loon. Wanneer jouw loon pas over 7 dagen binnen komt kan je hier een gedeelte van verkopen. Betaaldag stort jou direct geld op jouw rekening en na 7 dagen betaal jij dit terug. Daarnaast heb je ook nog eens volledig zelf in de hand hoeveel loon je verkoopt en voor welke periode!

Lenen via Cashper

Het gratis lenen van voorschotje

Een lening van voorschotje zonder extra opties, factuur of minilening in spoedvorm kost gewoon 0,- euro. Je leent 300, 450 of 600 euro en betaald hetzelfde bedrag na enkele dagen terug. Zoals wij al aangaven is het gratis lenen een manier van je eigen kosten bepalen. Het is dus niet altijd geheel gratis om een minilening af te sluiten. Heb jij het geld met spoed nodig? Dan betaal je hier 25,- euro voor bij voorschotje.nl. Het bedrag staat dan wel gegarandeerd binnen enkele minuten op jouw rekening. Ontvang je graag een factuur van jouw minilening? Dan komen er nog eens 2,- euro extra bij. Op een lening van 600 euro betaal je dan 627,- euro terug. Dit kan je omrekening tot een eenmalige rente van 4,5%. Zo is te zien dat zelfs met de betaalde opties een minilening van voorschotje niet al te duur is.

Iedereen heeft wel eens een voorschotje nodig
Zoals voorschotje het verteld: “Iedereen heeft wel eens een voorschotje nodig”. En zo is het nu eenmaal. Het kan de beste overkomen dat er een onverwachte rekening binnenkomt, het geld wat eerder op is of dat er voor een andere rede direct geld nodig is. Op dit moment kan u bij voorschotje een minilening aanvragen. Bent u er op tijd bij? En kan u 3 a 4 dagen op het geld wachten? Dan is het gewoon 100% gratis!